餐厅: 傷心酸辣粉 (越秀廣場)
资讯:

2021-11-19 61 浏览
去咗九龙城探朋友顺便食饭,想食鸡煲见到新蒲岗有仼饮任食就过去试试,仲要有新张优惠$108唔需要加一,☺️更加吸引我哋去食,7:30左右去到,未算好多人,眼见8成full所以座位唔迫环境都算舒适嘅。开始食无几耐就见到要等位啦,不过可能系呢区嘅人早开餐,都见到keep 住有人埋单,所以好快就有位。鸡煲方面,鸡件好滑👍🏻👍🏻👍🏻唔系讲笑😄配料都唔hea有洋葱,芹菜,芫荽,葱🤩齐晒仲有我个人,对于鸡煲嘅调味都觉得刚刚好唔会太浓亦唔会觉得咸有我最钟意❤️无糖coca cola 🎉🎉仼饮唔需要再加钱😋有自助酱料区,选择唔会系多,我相信都系因为个煲本身都系重口味嘅,所以酱料区亦都唔需要太多配料啦自助食品区,应该有超过30种不同嘅食物比你可以选择,有肥牛,鸡件,丸,菜,虾🦐,基本上打边炉有嘅基本野佢都有齐嘅,唔错呀😋😋😋🔺🔺🔺🔺总括来讲呢个价钱算系性价比高嘅仼食放题

仲有我个人,对于鸡煲嘅调味都觉得刚刚好唔会太浓亦唔会觉得咸

有我最钟意❤️无糖coca cola 🎉🎉
仼饮唔需要再加钱😋