2017-06-13 152 浏览
流心蜂蜜鸡蛋仔 Lava Honey Eggettes $23旺角隐藏既鸡蛋仔 因为平时行过都无留意 系系朋友收风返黎得知 (慢就慢左d 迟食好过无食过😆).下午黎到 前面有两三个人排队等紧 个menu实在太新颖 好多款式都未食过 谂都无谂过佢会咁整 最后拣左个"本店No.1 - 蜂蜜味" 佢都系即叫即整 里面好似有三四部整饼机整紧 好啦 等左四至五分钟有得食啦.热辣辣 好似好正 口水都流埋啦 即刻试一旧先 「嗯~」左声 原来佢d蜜糖系个口度爆出黎 系QQ爆珠收埋左每粒鸡蛋仔度 可以整到个皮脆 内面粒珠唔爆👍🏻 每粒都啖啖好香既蜂蜜味 食左几粒开始觉得饱同甜左少少 食鸡蛋仔都可以当一餐😂 整体味道同感觉唔差 (不过都取缔唔到我心目中个间 有机会再讲).后记:有款罗宋汤味 个样橙橙地色 好似几特别 留待下次先

后记:有款罗宋汤味 个样橙橙地色 好似几特别 留待下次先
2017-05-31
10 分钟 (外卖自取)
  • 流心蜂蜜鸡蛋仔