2018-11-10
之前食过北角既车仔面之家, 非常难忘, 因为实在系车仔面界既经典,星期六要返公司OT咁惨, 但好彩同事提我话近金钟既湾仔晏顿街都有, 个人即刻开心晒位于晏顿街, 近金钟PP3, 但入面冇得坐底食, 买外卖黎食就岩晒入到去好多人, 但望住D𩠌个人都开心晒啦我叫左好多个𩠌! 正呀, 今日既猪肠好正, 弹牙得黎又够味;而鱿鱼依旧咁入味, 鸡翼岩岩好味, 唔会过咸;猪皮弹牙;萝白几清甜, 同埋记住要加辣, 会开胃好多, 但又唔会过辣, 但D间店冇招牌猪排真系有少少失望...同事都叫左同我差唔多既𩠌, 但佢比我多左冬菇, 都几入味, 好好味!佢仲有叫左甜酸斋, 我钟意佢个质地, 唔会太淋, 个味都唔错, 唔怪得都系车仔面之家既另一招牌总结来说, IN 车仔面之家, WE TRUST! 实在好好味!
因为实在系车仔面界既经典,
个人即刻开心晒
入到去好多人, 但望住D𩠌个人都开心晒啦