餐厅: TERA (形點 I)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-05-10 113 浏览
#christine开饭日记 依间餐厅bookmark 左好耐,次次都见到啲人post 都好吸引😳😍今次就同朋友一齐去试试佢 今次我就去咗元朗店,佢地方都几阔落,枱同枱之间都有几多位置,环境都几舒适👍👍几晒同闺密吹下水食个甜品🌟All day breakfast ($148)我就叫左个全日早餐都几丰富架。有大啡菇•煎肉肠• 黑松露炒蛋• 车厘茄•乳酪• 美式烟肉•牛油果•牛角包窝夫🤭我几中意佢嘅牛角包窝夫都几松软,同埋几香牛油味。下次我应该都会试吓佢嘅窝夫甜品。🌟原条蒲烧鳗鱼滑蛋饭($168)佢条鳗鱼都几抵食,份量好足而且好够味又冇乜细骨👍👍两个女仔share 就啱啱好啦🌟TERA’s Original Pancake 🥞($98)终于到主角啦,成餐饭就系为咗食呢个pancake,我就比较钟意食原味。佢嘅pancake蛋香好浓,而且好有空气咁,加埋cream 一齐食真系好正🤭唔怪得佢咁有人气啦我下次应该都会试埋佢其他口味,种类都好多㗎👍👍🥞TERA (形点 I) (元朗)📍元朗元龙街9号形点 I L1楼1075号舖#chrsitine在元朗 #元朗 #元朗美食 #pancake #TE
#christine开饭日记

🌟All day breakfast ($148)

🌟原条蒲烧鳗鱼滑蛋饭($168)

我下次应该都会试埋佢其他口味,种类都好多㗎👍👍

🥞TERA (形点 I) (元朗)
📍元朗元龙街9号形点 I L1楼1075号舖

#chrsitine在元朗 #元朗 #元朗美食 #pancake #TERA #寺 #大围 #佐敦