2024-06-11
有朋友介绍话呢间嘢几好食,于是根本就同屋企人嚟食啦见过装修都几靓㖞,入边仲有只好大嘅Iron Man添我哋两个人都好肚饿,所以都叫咗几多嘢食听闻呢度嘅寿喜烧都几出名,所以嗌咗一锅个味道都几好食,甜甜地,有好多牛肉、绍菜同埋两只好大嘅冬菇刺身方面就嗌咗刺身盛合,三文鱼食到有鱼香同甜味,好出色,赤贝都好好食我哋都叫咗四只生蚝,中size, 属于鲜甜系列,铁锈味𠮶只佢都好钟意食榴梿,所以嗌咗三粒榴梿炸弹,我谂同平时喺出边食嘅都系差唔多,热辣辣炸起都好好食嘅我哋最欣赏系软壳蟹天妇罗,只蟹好大只之余好多肉,平时出街食𠮶啲都系比较瘦身,所以好食到我哋另外都买咗几只返屋企嘢饮方便呢度啲嘢饮都系好多特饮,而且好大杯,我嗌咗个芝士奶盖阿华田都饮唔晒,屋企人嗌咗杯红豆冰,本身就有忌廉嘅,不过屋企人唔食忌廉,所以就走左忌廉,但系佢话都几好饮㗎我觉得呢度食嘢都唔算贵,而且佢都做紧优惠,性价比几高,得闲会再过嚟试吓佢啲午餐
见过装修都几靓㖞,入边仲有只好大嘅Iron Man添
我哋两个人都好肚饿,所以都叫咗几多嘢食
听闻呢度嘅寿喜烧都几出名,所以嗌咗一锅
个味道都几好食,甜甜地,有好多牛肉、绍菜同埋两只好大嘅冬菇
我哋都叫咗四只生蚝,中size, 属于鲜甜系列,铁锈味𠮶只