2006-11-29 30 浏览
青森己帮衬过N次.讲真都有少少闷.但屯门区最好既日本菜又只得佢.所以今晚又来帮衬.无乜期望.反而有惊喜.见食过咁多次.所以转下口味.试下新款.鳗鱼寿司:虽然想食新款.但都要叫番个劲好味既鳗鱼寿司.水准仍旧.鳗鱼好软好香.好好味软壳蟹粥:见好多人叫.又话系招牌菜就试下.真系好好味.淡黄色既粥.蟹糕唔系多.但几香蟹味.味唔会太浓.好适合我口味.仲有好多蟹子.食落好有口感.一窝粥有几只蟹.几抵.好味.下次会再叫.汁烧牛仔骨:$48蚊有四块肉,几旧骨.以青森抵食夹大件既模式来讲有点贵.味道几好.甜甜地有D青酒味.但略为油左少少.日式烧蚝:呢个真系好惊喜.绝对有高级法国餐厅既水准.一客四只.好大只.虽然蚝唔系太只,但一个壳入面佢放左两只小蚝.都好抵呢.蚝面有劲多菜,牛油,芝士,好香好浓.配埋个蚝好CREAMY.好好味.烧鲭鱼:唔会太咸.好味.但略油原来青森除左刺身同寿司外.好多熟食都好有水准,我谂下次帮衬青森又多好多选择呢..正呀!屯门区必试日本菜

烧鲭鱼:唔会太咸.好味.但略油

原来青森除左刺身寿司外.好多熟食都好有水准,我谂下次帮衬青森又多好多选择呢..正呀!屯门区必试日本菜