2022-11-17 1093 浏览
素食文化愈黎愈流行而且打破左我对食素既传统观念唔同类型既素食餐厅都有好多选择今日系做运动之前 唔想食太多上网睇见到有轻食咁就岩哂我入到餐厅,楼底几高,摆枱唔多,环境算阔落一睇餐牌见到有个蜜汁素叉烧冷面,谂起曾食过其他素食餐厅,有D真系做得好似真叉烧咁,就二话不说点左呢个set🍽️蜜汁素叉烧冷面冷面面身弹牙,唔会一patpat,唔似其他冷面,系冇酱汁既,不过依家有D芝麻点缀叉烧微甜,带微微烧烤味南瓜清爽新鲜,夹藜麦食就系冧身既南瓜中多左D咬口弹牙冇汁健康 芝麻点缀叉烧微甜带微微烧烤味🍽️野莓优质蛋白杯其实就系shake,口感亦系奶昔咁带少少沙既口感野莓味浓,好多野莓浮晒面,足料!-🍽️chill排毒爆脂茶口感好难形容,系淡淡既茶味,职员表示加入左多种茶叶精如红茶、绿茶,亦加入左华儿茶素、芦荟汁,可以抗氧、降胆固醇、消炎、排毒、修补肠胃璧。-💬总括而言,餐厅名字是Chill Fit,卖的就是轻食餐点亦如其名,烹调方式健康,很适合追求健康饮食的人士
素食文化愈黎愈流行
而且打破左我对食素既传统观念
唔同类型既素食餐厅都有好多选择
今日系做运动之前 唔想食太多
上网睇见到有轻食
咁就岩哂我

入到餐厅,楼底几高,摆枱唔多,环境算阔落
一睇餐牌

🍽️蜜汁素叉烧冷面
叉烧微甜,带微微烧烤味
南瓜清爽新鲜,夹藜麦食就系冧身既南瓜中多左D咬口
弹牙冇汁健康 芝麻点缀
叉烧微甜带微微烧烤味

🍽️野莓优质蛋白杯
其实就系shake,口感亦系奶昔咁带少少沙既口感
野莓味浓,好多野莓浮晒面,足料!

🍽️chill排毒爆脂茶

💬总括而言,餐厅名字是Chill Fit,卖的就是轻食
餐点亦如其名,烹调方式健康,很适合追求健康饮食的人士
2022-11-16
午餐