为食龙小姐又出动食野。同同事一早约好LUNCH,于是用APP 订位,唔使排队,即刻有位。仲轻轻松松就赚左25分ASIA MILES,点解我咁迟先识用APP?由于同事话要减肥,所以叫得唔系好多主食。四个人叫左三个头盘同小食,再加一个意大意饭,都已经好饱。埋单一人200左右,无叫野饮,都算合理。呢度个环境一流装修好怀旧,仲有火车系天花板度行,小朋友一定好钟意。呢度不单止适合一家大细黎,都好适合一大班朋友黎吹水。讲返啲野食,整体都唔错。有一样要赞嘅系,一坐落黎,侍应就会拎一篮面包俾客人。由于同事未齐,我又太肚饿,即刻食返个包。拎上手个包都仲热辣辣,又香又软,就忍唔住食左一个包同一件MUFFIN。MUFFIN 好好味,好真材实料,有朱古力味,又有NUTS,正。最正系可以免费REFILL!!!! LOSTER SALAD好味!!!黑松露意大利饭就一般,干左少少,唔够香同唔够多汁。由于太开心,不停吹水,由一点半坐到5点半都无人催。最后,仲食多件Tiramisu,可能个人唔太钟意Tiramisu,所以觉得无咩特别。下次要再试多啲野。

由于同事话要减肥,所以叫得唔系好多主食。
四个人叫左三个头盘同小食,再加一个意大意饭,都已经好饱。
埋单一人200左右,无叫野饮,都算合理。

由于同事未齐,我又太肚饿,即刻食返个包。

最正系可以免费REFILL!!!!

LOSTER SALAD好味!!!

黑松露意大利饭就一般,干左少少,唔够香同唔够多汁。

由于太开心,不停吹水,由一点半坐到5点半都无人催。

下次要再试多啲野。
黑松露蘑菇意大利饭
Tiramisu
墨西哥片NACHOS
附送MUFFIN
唔记得个名
餐包
龙虾沙律
题外话/补充资料: 如果有小朋友去,餐厅会送一个汽球俾佢,仲附送一个锁匙扣,几贴心。
2018-06-12
墨西哥片NACHOS
附送MUFFIN
唔记得个名
餐包
龙虾沙律
  • 龙虾沙律、MUFFIN