2022-04-28 139 浏览
一放宽堂食🤔🤔 我要去放纵一下啦😅 久违了的放题,我嚟啦💃💃💃一去到,哇!出边有好多嘢可以自己攞,仲可以扫QR code,自己落单拣,刺身🐟、寿司🍣手卷、天妇罗🍤、海胆、炸物,羊架、牛舌、仲有鸡汤🥣真系包罗万有,应有尽有,值得介绍俾大家😍😋😋我哋首先梗系要拣刺身啦,三文鱼🍣、油甘鱼、希灵鱼、北寄贝、北海道带子、仿包片、象拔蚌片,,、赤贝、八爪鱼🐙赤虾、甜虾🦐 鳗鱼玉子烧及寿司梗系唔少得啦😉值得推介嘅系蒲烧鳗鱼、盐烧青花鱼、西京烧比目鱼、烧香草羊鞍🐐芝麻鸡翼都好好味😋我encore左😝我仲叫咗个虫草花煲花胶乌鸡㖞 补返吓先😄 仲有几款雪糕🍦可以选,真系物超所值👍👍🎈极尚大喜屋 (鳄鱼恤中心) (观塘)观塘开源道79号鳄鱼恤中心3楼kfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei #852food #852foodie

一放宽堂食🤔🤔 我要去放纵一下啦😅
久违了的放题,我嚟啦💃💃💃

真系包罗万有,应有尽有,值得介绍俾大家😍😋😋

值得推介嘅系
蒲烧鳗鱼、盐烧青花鱼、西京烧比目鱼、烧香草羊鞍🐐

芝麻鸡翼都好好味😋我encore左😝

我仲叫咗个虫草花煲花胶乌鸡㖞 补返吓先😄

仲有几款雪糕🍦可以选,真系物超所值👍👍

🎈极尚大喜屋 (鳄鱼恤中心) (观塘)
观塘开源道79号鳄鱼恤中心3楼