2019-02-27 92 浏览
餐厅位于商场底层较入嘅位置,唔会咁多人流所以唔会好嘈,黎到只有一两枱客倾计十分轻松。餐厅分两边,我同朋友坐左系入面,但其实两边嘅装饰都好靓,因为本人几喜欢木同皮嘅大地色系🤣入面嘅柜摆满咖啡豆同酒樽,质感一流呀!食物方面叫左两款轻食,烟猪面肉薯仔炒蛋同咖啡白朱古力西多士。猪面肉真心少见所以就吸引左我地,炒到啲油香好正但又唔会腻,有时仲有几粒几弹牙添。多士皮脆肉软,炒蛋同薯仔都ok嘅。咖啡白朱古力西多士就更惊喜。😍一咬落去系脆,再咬就系烟韧。可能因为佢用左三层面包,但唔会厚!而且唔会好甜但咖啡味好够。想甜啲就点佢啲莓酱,好夹呀!😋饮品就叫左Milk Chocolate同Honey Earl Grey Latte。Milk Chocolate嘅朱古力味好浓,饮落好顺口👍🏽Honey Earl Grey Latte嘅伯爵茶味都好出,唔太甜不过如果蜜糖味再重啲就好啦😛

烟猪面肉薯仔炒蛋

咖啡白朱古力西多士