2022-12-27
依间伊间咖啡🫶🏻试过佢自家制嘅三文治🥪吞拿鱼,碎蛋两款但已经无左之前嘅轻食🥯🫠呢份真系一啲都唔轻食😅🤣希望店主可以出返旧版😅🫶🏻🙏🏻但呢个都好好食,所有嘢都系自家制架,酱,配料,全部都好足,又新鲜,拆开绝对系一个ADB🤣对我来讲佢仲有好多🍪所下次一定要试之前有轻食我好like, 真系刚刚好另外,赞一赞呢杯更浓郁嘅 Flat White☕️比起原先𠮶杯更香浓,但又唔系得个苦🫶🏻🙏🏻👍🏻💜●‿●💜🏡:👍🏻👍🏻👍🏻😋:👅👅👅👅💵:$100🚶🏻♀️:🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️#hkfoodieblogger #hkfoodies #hkfoodlover #hkcafehopping #hkcafes #hkcafelover #coffeelover #香港食好西 #香港美食 #香港吃货 #香港咖啡店 #香港咖啡 #咖啡日常 #香港美食指南 #香港小食 #hkcoffee #hkcoffeeshop #土瓜湾美食 #土瓜湾cafe #咖啡店推介
试过佢自家制嘅三文治🥪
吞拿鱼,碎蛋两款
但已经无左之前嘅轻食🥯🫠
呢份真系一啲都唔轻食😅🤣
希望店主可以出返旧版😅🫶🏻🙏🏻
佢仲有好多🍪所下次一定要试
之前有轻食我好like, 真系刚刚好
💜●‿●💜
🏡:👍🏻👍🏻👍🏻