2018-05-07 85 浏览
今日介绍呢间cafe位置都几方便 就系旺角潮流特区对面既大厦入面 几易揾餐厅都装修得精致 墙上都贴满住可爱既墙贴作为休闲主打既cafe 点可以少得放满board game既柜有我最爱玩既monopoly deal游戏都算几齐 我想玩既都有等紧野食个阵就同男友玩左阵啤牌我地叫左两个lunch套餐 套餐包杯$38 既野饮超过$38既饮品就另外补差价首先 好快已经上左两杯野饮餐牌写左关于蓝莓果茶(左)既好处帮助消化、养颜美容等等 好吸引味道果然不错,煲耐d 果香会愈来愈重 后来更好饮男友就叫左杯荔枝梳打(右)入面仲有椰果更添口感,荔枝味好重 但唔系好假既荔枝味药水不错不错天使面上既烟三文鱼花 好靓忌廉味好重 多汁烟三文鱼都无令我失望天使面既软硬程度都煮得刚刚好 唔会太淋健康之选🥗岩哂想减肥既女生们 沙拉菜好新鲜 沙拉既色彩鲜艳令我更有食欲蕃茄仔甜甜地 配上烤面包粒同芝士碎 好食然后再试埋佢个日式炒杂菜杂菜上面洒满好多鲣鱼碎 再配埋佢特制既日式酱汁 好味最后我地仲玩左阵啤牌、UNO、Monopoly deal先走过左个休闲下午、周末无地方去 又或者行街行到累 想high tea既朋友仔 可以上

餐厅都装修得精致 墙上都贴满住可爱既墙贴

有我最爱玩既monopoly deal

游戏都算几齐 我想玩既都有

等紧野食个阵就同男友玩左阵啤牌

我地叫左两个lunch套餐 套餐包杯$38 既野饮
超过$38既饮品就另外补差价

首先 好快已经上左两杯野饮

餐牌写左关于蓝莓果茶(左)既好处
帮助消化、养颜美容等等 好吸引
味道果然不错,煲耐d 果香会愈来愈重 后来更好饮

男友就叫左杯荔枝梳打(右)
入面仲有椰果更添口感,荔枝味好重 但唔系好假既荔枝味药水
不错不错

蕃茄仔甜甜地 配上烤面包粒同芝士碎 好食

日式炒杂菜

然后再试埋佢个日式炒杂菜

杂菜上面洒满好多鲣鱼碎 再配埋佢特制既日式酱汁 好味

过左个休闲下午、周末无地方去 又或者行街行到累 想high tea既朋友仔 可以上黎休息 都系个不错既选择

2018-05-02
午餐