-平时约朋友去尖沙咀食饭🍽️,多数会喺大型商场食,一来静静地,二来试下食野😋。未够7点同朋友就上到去,餐厅唔大,但系有足够空间,可以同朋友好好咁倾计😉。两个女仔👩👩怕食唔晒,所以无叫set dinner lu。我哋未落单侍应就已经奉上餐包🍞🥐🥖 + 暖水🥛,餐包总共有3款,其中嘅饼干条🥖,脆脆地几好味。香煎西班牙墨鱼仔🦑沙律🥗伴辣肉肠($88)酸酸甜甜,墨鱼仔🦑爽口,好开胃BBQ蜜糖酱烧美国猪仔骨🍖配炸番薯条🍟($228)猪仔骨好厚肉,酱汁入味得来又唔会太咸,而且非常juicy 。而佢特别之处系配上番薯条,不似平时炸薯条🍟般热气🌡️,非常惊喜。睇返张收据,原来keep住张单,下次再嚟食可以当钱🤑用㖞,好抵吖!!!==========Amitie Kitchen地址:尖沙咀亚士厘道27号捷利商业大厦8楼

两个女仔👩👩怕食唔晒,所以无叫set dinner lu。

香煎西班牙墨鱼仔🦑沙律🥗伴辣肉肠($88)
酸酸甜甜,墨鱼仔🦑爽口,好开胃

BBQ蜜糖酱烧美国猪仔骨🍖配炸番薯条🍟($228)

==========

Amitie Kitchen