2023-12-05 620 浏览
🌸上环 • Detour转角咖啡店—🥛 Homemade Granola, Yoghurt & Seasonal Compote🥯 Avocado, Smoked Salmon and Za’atar, Sourdough•☕️ Mocha☕️ Flat White—间吾中经过都见到呢间转角咖啡店 装修简单风得来充满外国独有的vibe😌望住人来人往既街道 饮杯咖啡 够哂chill今次终于来坐低一试了☺️好多野食同饮品都系自家制作今次试了Granola Yoghurt和Sourdough都好吾错👏原来佢地的Granola • Yoghurt • Berry Compote都系自家制的香港自家烘焙出产同零售的coffee bean🫘Columbia的Decaf Coffee 同 Ethiopia的Single Origin Coffee我偏好nutty roasted既味 岩饮👍不过原来佢地早开早收 (0730-1800)来饮coffee既朋友要留意啦😉
🌸

今次终于来坐低一试了☺️

好多野食同饮品都系自家制作

香港自家烘焙出产同零售的coffee bean🫘
我偏好nutty roasted既味 岩饮👍

不过原来佢地早开早收 (0730-1800)
来饮coffee既朋友要留意啦😉
2023-12-03