2020-06-27
舔舔脷指数 : 🐽🐽🐽🐽🐽🐽6/10抵食指数:🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐽 🐽7/10 —————————————————————铺头名源于老板阿爸阿妈以前系秀茂坪旧区35座卖车仔面。店内既装修都系走怀旧风格。 🌟粮尾之选😛非常抵食。选择算多,面底有11款,𩠌有43款。猪🐗:大碗面(6𩠌)($48)黄金麻吉烧、秘制辣鱿鱼、台式风味肠、柱候牛筋、萝卜、云吞👎🏼牛筋麻麻,啲毛清唔干净😖😖😖。 👍🏼推介沙嗲酱同鱿鱼🦑。沙嗲酱同鱿鱼嘅辣汁加左成碗面都野味啲。而且佢比左劲多鱿鱼,好弹牙入味。猪🐷: 大碗面(6个𩠌)($48)米线、柱侯牛筋、卤水猪大肠、鱼腐、鱼皮饺、猪红、流心蛋(猪骨汤)整体唔错,猪大肠就麻麻,不过强烈推介鱼皮饺,超好食,流心蛋都唔错!整体唔错,又平又饱肚。$48大碗面俾你拣六个𩠌真系好抵!利申,真系唔系太识评车仔面😝,就系食佢𠮶种怀旧嘅感觉。
猪🐷: 大碗面(6个𩠌)($48)