2020-04-20 583 浏览
-转角。见 Kitchen Corner-型男汉堡💪🏻 配薯条🍟Aussie 🍔 见到以上配料既配搭,就知一定吾会伏既🤣汉堡肉既牛味一般🧐烟肉吾系煎到脆卜卜果只,而系偏向有肉汁同烟肉既咸香,加埋芝士同流心既煎蛋,系邪恶呀~😈食起上黎因为有红菜头、蕃茄同沙律菜既关系,可以中和到肉既油腻感呢个包系味道上就冇咩惊喜位😌-沙嗲鸡堡🐔 配沙律🥗 Satay Chicken 🍔以坊间既burger店黎讲,将沙嗲加入burger既做法真系吾多见,净系呢个理由已经值得叫番个黎试试伏🤪食过之后,觉得将沙嗲xBurger一点都吾伏,仲好好食添😋😋😋呢个burger真系大推!!!👍🏻👍🏻👍🏻块鸡扒一点都吾柴,又嫩又juicy💦个沙嗲酱更加系锦上添花,系成个burger既灵魂所在!好浓郁既花生味🥜🥜🥜好似加左一大羹粗粒花生酱落去整个沙嗲酱咁而且沙嗲酱既分量俾得好足,啱啱好可以够食哂成个包之余,又吾会太抢fol对于我呢d PB控表示十分满足😋想试新野,味道上钟意多元化d既就可以叫呢款汉堡😏-Peanut Butter Milkshake 🥜又系PB控必点!!!!饮第一啖已经好重花生酱味,饮到尾果浸都仲有花生酱味
转角。见 Kitchen Corner
型男汉堡

型男汉堡💪🏻 配薯条🍟
Aussie 🍔 [汉堡•红菜头•蕃茄•芝士•烟肉•流心煎蛋•沙律菜]

见到以上配料既配搭,就知一定吾会伏既🤣
汉堡肉既牛味一般🧐
呢个包系味道上就冇咩惊喜位😌

沙嗲鸡堡🐔 配沙律🥗
Satay Chicken 🍔
[沙嗲鸡扒•蕃茄•沙律菜]

块鸡扒一点都吾柴,又嫩又juicy💦
个沙嗲酱更加系锦上添花,系成个burger既灵魂所在!
好浓郁既花生味🥜🥜🥜
好似加左一大羹粗粒花生酱落去整个沙嗲酱咁
对于我呢d PB控表示十分满足😋
想试新野,味道上钟意多元化d既就可以叫呢款汉堡😏
Peanut  Butter  milkshake

Peanut Butter Milkshake 🥜
又系PB控必点!!!!
饮第一啖已经好重花生酱味,饮到尾果浸都仲有花生酱味,吾会俾d冰溶到得番水
而且奶昔既质感浓稠,吾系沟水打既奶昔☺️
系真材实料既👍🏻
虽然呢间小店系荃湾都已经少有人气
之前帮衬隔离coffee shop留白既时候,已经见呢间汉堡店大排长龙🤭
但今次试过之后,真心大推呢间汉堡店!!!(即使本人冒住下次去食又要排既风险都要推🙌🏻😤
野食好食、性价比高之余,又系💛,当然要大力支持喇😜
大家下次去荃湾又多个💛饭堂揾食😀
#littlemon_hk #kitchencorner #转角见 #荃湾 #荃湾美食 #cafe #burger #汉堡包 #型男汉堡 #沙嗲鸡汉堡 #花生酱奶昔 #快餐 #美食推介 #黄店饭堂 #黄色经济圈 #荃昌中心 #foodhk #foodiehk #fastfoodhk #foodsnap #hkfoodblog #foodphotography #hkfoodblogger #hkfoodie
  • 花生奶昔
  • 沙嗲鸡堡