2022-08-09 99 浏览
番工𠮶阵见到,原来呢间cafe系有便当🍱,咁啱约咗同事黎个lunch meeting,静静地,食下便当饮下咖啡唔错!台式卤肉饭便当$55,卤肉份量有成格同沙律一样咁多,卤汁好有味,咸得黎有啲甜,唔错!饭量适中!个沙律新鲜,啲生菜劲甜,应该系罗马生菜黎!🥗😬😬😬🥗同事个个系花胶炆鸡便当 $68,花胶都有两三大旧加鸡件,炆得好入味,同事话件花菇仲好食过件花胶,索晒啲汁,佢话呢个便当系office食几好,因为唔会食到好大阵味,又系楼下咁就脚嘅位置!!睇嚟下次可以订黎会议室lunch meeting 𠮶阵时一齐食!临走买多杯latte 番上office伴住我开会!!赶走饭气攻心!!😆😆😆

🥗😬😬😬🥗