2014-02-25
四点左右嚟到,室内嘅台都full哂禁滞,刚好有台客人要走,咁我哋就可以坐番响室内,其实室外都有台,不过我唔钟意坐出去,所以都系等咗一阵啫。。呢度地方其实唔大,坐位其实都唔算舒服,因为全店只得一个梳化对坐位置,其他就系无扶手嘅硬铁凳,不过店主就细心的加上坐垫,但其实坐得都唔系太舒服。。因为我觉得梳化凳会同食cake叹茶match一啲。。其实呢啲地方都系俾人hea吓倾吓计,消磨几粒钟。。所以凳系非常重要。。。食物方面。。全店差不多都系芝士cake,只系味道不同,我哋嗌𠮶两件cake都ok,不过口感方面就实咗少少,唔知系咪因为个雪柜太冻,佢亦有每日精选,可惜我𠮶日太晏,已经售罄。。至于杯花茶就无咩特别惊喜,同平时自己买嚟焗嘅都差唔多。。而杯朱古力都系差不多,只系味道比平时饮嘅朱古力奶差不多。。价钱接近一百七十蚊。。总括嚟讲。。如果要我用呢个价钱,我又唔觉太值。。只不过如果响上水区,咁独市生意就难免会贵少少嘅。。都值得试吓嘅。。
价钱接近一百七十蚊。。