2015-10-09 367 浏览
 放LUNCH, 原本想食隔离间车仔面, 点知冇开, 好似封左铺咁, 一心想食辣汤粉既我就建议不如见呢间, 又可以自己拣𩠌. 我地一行4人, 等左大约5分钟先有位, 因为Lunch时间都好多人下入座后 一直挣扎紧嗌佢既大窝料定自选料好, 因为大窝虽然有好多配料, 但单中我唔o岩食既都有不少.最后有同事一粕大窝,亦有选择自选配料本人所点既自选四𩠌麻辣大辣乌冬汤味唔算太过辣同麻, 入口叫做香口, 而原本想转红薯粉, 不过卖哂, 而我本人又唔食米线, 所以转乌冬, 乌冬为密封包装廉价质式, 不过呢个价钱, 预左唔会系咩质素, 冇问题的. 只系鸟冬一散开就捞起, 好似仲未淋透.大窝过桥米线麻辣汤大辣 (麻辣汤会跟埋炸酱)清汤自选米线最意外惊喜应该系个墨鱼丸意外地爽口弹牙, 一d都唔粉口. 另外牛丸麻麻地, 咬落有渣既感觉

最后有同事一粕大窝,亦有选择自选配料
本人所点既自选四𩠌麻辣大辣乌冬
大窝过桥米线
麻辣汤大辣 (麻辣汤会跟埋炸酱)

清汤自选米线
2015-10-09