2023-06-11
今日放工特登去到呢间出名食麻辣的拉面店🌶️❤️🔥市面上食麻辣拉面的选择不多,咁岩呢间系长期受欢迎😍而且位于闹市中,所以特意慕名到访🩷一进到店内,已是浓浓的日本气息😍而且店内冷气充足,就算食到好辣,都唔会流晒汗🤭店内亦非常细心,安排了围裙,咁就唔怕汤汗弹到衣服😚1. 增量叉烧辣麻味噌拉面🌶️🌶️❤️🔥汤底非常浓味,麻与辣的配合非常合适,拉面软硬适中,而且亦做到「挂汁」的效果,令人食到停唔到口😋😋😋呢碗叫左「增量叉烧」,所以叉烧真系大份好多🤭叉烧肉质嫩滑,而且汤底的麻辣味亦能渗进叉烧内,脂肪与肉质分布合适,极力推介😍🩷2. 味玉辣麻味噌拉面🌶️🌶️❤️🔥另外,仲叫左一碗味玉辣麻味噌拉面,最岩喜欢食蛋的我🤣玉子非常惹味,内里是流心蛋,一咬开,橙黄色的蛋黄已流出来,配埋拉面食,简直系一流❤️🔥❤️🔥❤️🔥大家经过尖沙咀,一定要试试呢间拉面店,尤其系喜欢食麻辣既朋友🌶️❤️🔥🤭
1. 增量叉烧辣麻味噌拉面🌶️🌶️❤️🔥
2. 味玉辣麻味噌拉面🌶️🌶️❤️🔥