2024-06-20 180 浏览
好耐之前新开张𠮶时黎过1次,好多菜色都比较辣,因为唔食得辣之后就唔敢再黎,今日心血来潮想食酸菜鱼,系openrice search见到新餐牌写住<辣唔辣由你话事>,贪佢地方几好坐于是比次机会自己亦比个机会餐厅,希望以后会多一个选择,点菜时讲明要不辣,系少少辣都唔要,店长叔叔好明确表示知道,到上菜时就发现唔对路,睇卖相都觉得有少少辣,店长叔叔再强调话唔辣架,但一食落口就知伏左,味道系正正常常,其实啲鱼系几滑的,但并非走辣啰!食到我同我妈都顶唔顺,佢食左少少已开始咳,唔敢再食,我就有喉咙唔舒服。菜花比较油,亦非走辣!走前同店长叔叔投诉,佢话会反映比厨房知,下次再黎会改善,但我话应该唔会有下次了!其次系份量少,加$12转米线,份量少到一个女仔都唔觉饱!再其次系冷气唔够,尤其窗边位更甚,原本贪佢地方阔落先黎,今次真系一个错误的决定
2024-06-20