2023-09-07
将军澳中心好多餐厅可以选择我哋今日拣咗十二味,试下大陆食饭嘅风味,唔止𩠌菜,在餐厅用餐嘅人都系讲普通话😆😆虽然我哋电话订咗位,但系去到餐厅都系照样攞飞等位,无计啦,餐厅唔大,又多人食,返唔切枱,等咗15分钟入得去坐。利用手机落单我们点了这些值得一提嘅系佢哋份量都几大而霸王辣子鸡就做得差咗啲,呢个系令我们较为失望因为炸既鸡又细粒又有骨,好难咬到肉,所以呢一餐败笔于辣子鸡🥲自选经典香辣锅就比较推荐,点呢个好𩠌得饭靓仔$12碗干煸四季豆做得唔错葱油拌面就唔辣,但系比较多油, $38算抵食,都系可以一叫嘅我哋四个人都比较大食,叫咁多其实都勉勉强强先食得晒😂今餐对于我哋黎讲都太辣,所以都叫咗几杯嘢饮,印象深刻嘅系欲望酸梅,好大杯,但系味道真系一般般,朋友话唔驶encore。😂最后甜品叫咗红糖糍粑,炸粉比较多,比较厚,但胜在热辣辣,咬落都好脆。餐厅主要霸王辣子鸡有待改善👀👀今餐埋单$707
利用手机落单
我们点了这些
值得一提嘅系佢哋份量都几大
而霸王辣子鸡就做得差咗啲,呢个系令我们较为失望
自选经典香辣锅就比较推荐,点呢个好𩠌得饭
靓仔$12碗
干煸四季豆做得唔错
我哋四个人都比较大食,叫咁多其实都勉勉强强先食得晒😂
餐厅主要霸王辣子鸡有待改善👀👀
今餐埋单$707