今日去咗间鬼马的四川菜馆,实话实说,几正!我一坐低就点咗招牌酸菜鱼红薯粉,呢个汤头足料又惹味,酸酸辣辣啱晒我嚟,个鱼片溜之极溜,简直系滑过舌头,好入心肺噃!跟住,我额手称庆咁试咗红烧牛肉饭,个牛肉咬落软绵绵,又吸满咗酱汁,有啲微辣,令人食欲大开,嘴巴唔自觉嘅就嚟多几啖!啊噢,𠮶碟干煸四季豆啊,无论系卖相定系味道,都俾个赞先!满满嘅肉碎,炒得豆角外酥内脆,巧妙地搅拌出咸香开胃嘅好滋味!口水鸡嘅话,嗱,阵阵花椒香,啖啖嫩滑肉质,麻麻辣辣,简直系馋得我口泪流晒啦!仲有得拍枱都唔冧嘅芒果沙冰,呢个我畀满分!杯边满出嚟嘅芒果粒粒,甜滋滋嘅冰沙,啜一口咁开心,好似夏天嚟咗一样!最后呢,讲吓啲酒酿丸子,丸子Q弹到飞起,食落去心暖笠笠,简直系完美收场!总之,喺呢度嘅美食,正!切合我想辣嘅心情,一次过服务嗮我成个胃,食完之后,觉得:呢啲辣,真系辣到我心入面!🌶️👅💥