2018-02-08
为庆祝我的好闰蜜成功忍口一年,生完BB终于唔洗介口,我哋今日就陪佢食到尽😊我食辣既程度只有谭仔既十小辣,但系我都敢黎食,连我自己都觉得我够晒老友啦😅(全部菜色都叫小辣)完全系冒著生命危险去食呢一餐⋯成间餐厅感觉好异国风情,黑色同紫色做主调,枱上有个水中莲花,同佢啲𩠌菜既江湖味做成强烈既对比。讲返重点先,我哋一共叫咗三个𩠌,重庆麻辣鸡煲、酸菜煮桂鱼、鲜椒爽脆生肠重庆麻辣鸡煲-好味道,有时出面食鸡煲时啲配料已经煮到过熟,呢度完全系啱啱好,啲洋葱仲系好有口感👍辣度可以接受,鸡既份量都好够,食极都仲有咁酸菜煮桂鱼-呢个坚辣🤣🤣但系因为佢个酸菜味好重,轻轻咁中和啲辣味,鱼肉好滑,下面佢仲会有啲粗薯粉喺底,如果两个人食叫一个其实都够饱啦👍鲜椒爽脆生肠-大肚婆朋友睇餐牌第一样话要叫就系呢一味🤣重口味人士必点,爽口既口感加埋麻辣既味道我哋一行三人坐咗差不多三个钟,都无过黎赶我哋走👍nice
我哋一行三人坐咗差不多三个钟,都无过黎赶我哋走👍nice