2020-10-30 154 浏览
Dradra 钟意食辣野就系人都知朋友诚意拳拳叫我嚟陪佢试吓呢间渝味晓宇重庆老火锅 一于嚟试吓 店内环境都几靓 比较干净企理 我哋就叫咗个鸳鸯麻辣火锅 牛油汤底㗎 另一边就叫咗蕃茄汤底 专系煮啲蔬菜类食麻辣火锅梗系一定要叫鸭血,鸭血放落麻辣汤底朔晒未超正。另外都叫咗半份鱼,呢只鱼肉质都几结实,估唔到打边炉都几好食。生蚝大大只都系几十蚊两只,扺呀。另外有啲比较特别嘅例如系白鳝片,牛骨髓,食落滑脱脱白色一条嘅。鹅肠,洗得好干净仲保留咗少少肥膏咬落去有少少油香,正,记住10秒钟就够啦。另外必叫嘅系午餐肉好似$22就有好多片,同样地放咗落去麻辣汤底啖啖滋味。总括嚟讲,呢间最好嘅就系佢哋可以叫一份或者半份,通常本身嘅价钱都系4,5拾蚊左右,都算几抵食,可以试到唔同嘅款式。
Dradra 钟意食辣野就系人都知

食麻辣火锅梗系一定要叫鸭血,鸭血放落麻辣汤底朔晒未超正。