2024-02-11
就快农历新年,中环网红软曲奇 Cookie DPT 亦搞搞新意思😝推出左新年系列嘅礼盒套装🎁有可爱小蒸笼同埋年糕西多士🍞够晒应节之余仲送礼一流添🤩Nian Gao French Toast今次推出嘅年糕西入面系有年糕,非常特别😝年糕烟烟韧韧,有嚼劲😚面包柔软蓬松,外层香脆,加上马苏里拉芝士🧀系甜味同咸味嘅完美结合🥳小蒸笼好可爱嘅小蒸笼♨️入面有肉桂碧根果仁、甜辣腰果、甜辣腰果、布朗尼笑口枣、花生搪麻糬布朗尼🤩香口滋味,新年食就啱晒🧧另外仲有大蒸笼新年礼盒🎁会有埋年糕菠萝包同柑橘红丝绒软曲奇添🍪Orange Hot Cocoa橘子巧克力🍊🍫可以拣有咖啡或者冇咖啡喺入面☕️我拣咗冇咖啡,朱古力味道浓郁,再散发阵阵橙嘅香味🍊饮品上面仲有一个橘子嘅拉花添😍Buns今次buns试咗士多啤梨口味🍓有士多啤梨喺上面🤩buns入面有吉士,入口香浓幼滑☺️成个buns口感松软😙Donuts另外Cookie DPT亦有冬甩提供🍩有多款口味选择😍我试咗Banana Chocolate🍌🍫浓郁,上面有香蕉干,脆脆地好有口感🍌冬甩质感柔软烟韧😋
Nian Gao French Toast
小蒸笼