2013-02-13 62 浏览
前日(11-2-2013 Tue) 大年初二o系外婆家食过盘菜晚饭后,舅母拎出一个好大个美心盒o既蛋糕,为最细o既表弟HKH庆祝生日,打开睇,原来系一只立体熊仔蛋糕,咁又系,我o地38个人,可以食到咁大个蛋糕o既.而点解拣美心,舅母话因为新春只有美心开门,唱完生日歌后,舅母就好狠心将佢肢解,虽然呢个系蛋糕,但切开睇到个样都好恐怖.好明显呢个系朱古力蛋糕,内里有用白朱古力做o既骨干,我o地一人分啲食.蛋糕成份唔多,最多o既系滑滑忌廉,成个味道都唔系太甜,朱古力味都唔系太突出,而我同男友都试吓旧骨,好硬,冇办法,要支撑到只熊,白朱古力一定要够硬,而味道呢,竟然都唔甜,亦唔系好食到朱古力味.价钱:唔系好知几钱,好似5,6百蚊.其他:其实我唔知佢o系边间美心攞,我唯有写o系最近o个间.
咁又系,我o地38个人,可以食到咁大个蛋糕o既.

价钱:
唔系好知几钱,好似5,6百蚊.

其他:
其实我唔知佢o系边间美心攞,我唯有写o系最近o个间.
2013-02-11
外卖自取