2014-09-09
前日(7-9-2014 Sun)朝早同男友起身后又落荃湾食o野,我o地o黎到呢o度,男友要$32.00o既欧陆式早餐,男友要煎薄牛扒+火腿煎蛋,有蒜茸多士伴茄汁豆.我要$26.00o既$26.00o既特色早餐,要特色猪扒饱,两个都加$2.00要冻奶茶.几分钟后, 冻奶茶到o黎,饮啖先,几滑同,茶同奶味都算平均.过o左几分钟,男友o既早餐到o黎,今次同上次http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=2376937&tc=sr2&con=rvw比,煎蛋靓啲.然后我o既特色猪扒饱到o黎,睇睇,冇乜千岛酱,生菜又少,唔通咁就系特色?食落,炸猪扒系脆脆地,但冇乜味,因为我食唔到千岛酱,但个饱就有烘过,暖暖地同脆口.当开始食到千岛酱时,男友食o左半份半份早餐就同我交换食.佢o个份o既o野味道全部正常,今次蒜茸多士够味但唔过咸,唔错.味道: 3.7分, 环境: 3.5分, 抵食: 2.5分服务:落单时,亚姐问男友o个个早餐拣咩o野?我o地愕然,佢话火腿煎蛋定腿丝炒蛋?啊,男友答火腿煎蛋.我o地疑惑佢o既menu,咁样写
几分钟后, 冻奶茶到o黎, 饮啖先,几滑同,茶同奶味都算平均.
过o左几分钟,男友o既早餐到o黎, 今次同上次http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=2376937&tc=sr2&con=rvw比,煎蛋靓啲.
然后我o既特色猪扒饱到o黎, 睇睇,冇乜千岛酱,生菜又少,唔通咁就系特色? 食落,炸猪扒系脆脆地,但冇乜味,因为我食唔到千岛酱,但个饱就有烘过,暖暖地同脆口.当开始食到千岛酱时,男友食o左半份半份早餐就同我交换食.
味道: 3.7分, 环境: 3.5分, 抵食: 2.5分
服务:
落单时,亚姐问男友o个个早餐拣咩o野?我o地愕然,佢话火腿煎蛋定腿丝炒蛋?啊,男友答火腿煎蛋.我o地疑惑佢o既menu, 咁样写唔系系set死o既咩?之前o黎食都冇咁问我o地.