2019-02-23
虽然过咗十五,继续有团拜活动。朋友订左呢间餐厅,一行11人食椰子鸡煲。比左间房我地。我最后一个到,一去到成台野食。😍😍😍新年流流梗系要捞起,叫左份<黄金捞起>一齐捞起。(味道冇特别,纯粹攞个意头👏🏻)攞星星位⭐⭐🍲竹笙椰子鸡煲汤底首先要赞,就系椰子🥥火锅汤底。好清甜,椰子有椰子味🤣🤣🤣(唔似沟水)。鸡肉好嫩滑,完全唔会鞋飒飒。🐮打边炉边少得肥牛/牛肉,叫左份手切牛肉: 好新鲜,有牛肉味。正!!!值得试!🌱韭菜饺,觉得似系自己包。渌完啲韭菜仲好青绿,好香韭菜味。🐟鲩鱼片,本身唔钟意食鱼嘅我,都试咗。几滑,无腥味 🥗蔬菜篮,都好新鲜。特别欣赏佢个油麦菜,好嫩。系椰子汤底渌完出嚟原来系好鲜甜最后我哋叫咗个2个椰子雪糕试吓,老实说冇咩特别。只系雪糕入面有啲椰子肉。整睇食物方面都唔错新鲜,员工服务态度都几好。只系坐喺房入面比较难叫侍应落单。同埋唔知系咪太多人,个冷气唔系好够。
朋友订左呢间餐厅,一行11人食椰子鸡煲。比左间房我地。
我最后一个到,一去到成台野食。😍😍😍
攞星星位⭐⭐
🍲竹笙椰子鸡煲汤底
🌱韭菜饺,觉得似系自己包。
渌完啲韭菜仲好青绿,好香韭菜味。
🐟鲩鱼片,本身唔钟意食鱼嘅我,都试咗。几滑,无腥味
同埋唔知系咪太多人,个冷气唔系好够。