2017-07-01 89 浏览
与男友上完fitness堂成身散哂,到附近揾间楼上cafe坐下食晚餐,一上黎觉得有d熟口面,原来好耐之前黎过!令我想起n年前读U时最中意一班人上楼上cafe玩......足球机仲喺度,另外多咗好多board game、成柜漫画及模型,连小朋友corner都有,大人打机,细路可以砌积木玩车仔!做完运动超肚饿order左二人至尊份量套餐 ($188/位)头盘:芝士蒜蓉包脆卜卜好易咬,面头有层芝士好惹味,细细块唔怕腻沙律:凯撒沙律caesar salad 一向系我至爱,菜够新鲜,配上面包糠及烟肉碎yummy!太细碟唔够食呀!小食:薯仔屋蜜汁鸡翼鸡翼系我另一至爱,加了少少香草,蜜糖份量刚好唔会过甜,而且焗到鸡翼表面带焦,我一个食10只都得!主菜:11"薯仔屋至尊薄饼菜料都系常见辣肉肠、蘑菇、番茄酱等,最惊喜系个饼底,薄到好似食紧梳打饼!我一个ko左4件~主菜:米兰蕃茄肉酱千层面卖相吸引,连匙羹都好大只!新鲜焗好热辣辣,肉酱保留蕃茄酸度,芝士香浓焗到可以拉丝...甜品:蓝莓芝士蛋糕饮品:洋甘菊花茶,乳酸绿茶做完运动就食得咁丰富,所以专登order乳酸绿茶同埋花茶,感觉冇咁肥哈哈不过做运动就系为左
与男友上完fitness堂成身散哂,
到附近揾间楼上cafe坐下食晚餐,
一上黎觉得有d熟口面,
原来好耐之前黎过!

大人打机,细路可以砌积木玩车仔!

做完运动超肚饿
order左二人至尊份量套餐 ($188/位)
芝士蒜蓉包,凯撒沙律

头盘:芝士蒜蓉包
脆卜卜好易咬,面头有层芝士好惹味,细细块唔怕腻

沙律:凯撒沙律
薯仔屋蜜汁鸡翼

小食:薯仔屋蜜汁鸡翼
11"薯仔屋至尊薄饼

主菜:11"薯仔屋至尊薄饼
菜料都系常见辣肉肠、蘑菇、番茄酱等,
最惊喜系个饼底,
薄到好似食紧梳打饼!
我一个ko左4件~
米兰蕃茄肉酱千层面

主菜:米兰蕃茄肉酱千层面
蓝莓芝士蛋糕

甜品:蓝莓芝士蛋糕
洋甘菊花茶

乳酸绿茶

饮品:洋甘菊花茶,乳酸绿茶
不过做运动就系为左食更多啦!!!
2017-06-26
芝士蒜蓉包,凯撒沙律