2024-11-07
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥙🌯🥙🌯🥙🍴🍽🍴🍽🍴🍽-Set 1️⃣🥢自选沙律(三款)$68 🥢南瓜汤 $30🥢果汁$22细沙律可以拣三款,我就拣左南瓜沙律,椰菜花沙律同埋时萝蓝芝士意粉沙律。南瓜好淋身,配埋南瓜籽同灯笼椒捞埋Feta cheese 一齐食味道更升华。烤椰菜花沙律配咗秘制嘅石榴芝麻酱,味道甜甜哋几特别。蓝芝士意粉沙律几令我惊喜,估唔到呢款蓝芝士味几易入口,而且有少少愈食愈上瘾嘅感觉,螺丝粉质地亦好弹牙,唔会淋到一pat冇咬口咁。加配嘅南瓜汤大大碗,南瓜味浓郁,仲有粒粒南瓜,非常香口👍🏻。Set 2️⃣🥢自选沙律(三款)$68 🆙🥢秘制烟熏鸡汤 $30 🆙🥢果汁$22 🆗第二款沙律拣咗烤虾罗勒酱藜麦佛陀碗沙律、鸡肉薯仔沙律、凯撒沙律。薯仔整得好淋身,加埋鸡肉丝口感几夹。caesar salad好爽口,而藜麦沙律亦可以增加饱腹感,仲要喺营养价值超高嘅superfood!烟熏鸡汤较有少少辣,入面好足料,有大量嘅鸡肉、蔬菜、豆类等等,饱肚又健康👍🏻。🥢公司卷 $68 🆙烟熏火腿 l 车打芝士 l 烟肉 l 鸡肉 l 生菜 l 自家制黑醋 (烟三文鱼 +$22)卷皮微微烘烤,内加咗生菜同黑醋更清新,烟熏火
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥙🌯🥙🌯🥙🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🥢自选沙律(三款)$68 🆙
🥢秘制烟熏鸡汤 $30 🆙
🥢果汁$22 🆗
🥢公司卷 $68 🆙
卷皮微微烘烤,内加咗生菜同黑醋更清新,烟熏火腿同烟肉好香口,额外加钱加咗烟三文鱼,营养值爆晒表!
😇评价 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀😇
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8/10
环境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7.5/10
服务 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10
性价比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7.5/10
整体 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.5/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽 🥙🌯🥙🌯🥙 🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺️ Tallore (湾仔)
湾仔厦门街7号地下D号舖
#bakdiucafe #bakdiu湾仔 #bakdiu湾仔区#bakdiu素食