2019-08-12
环境:舒服,星期日下午少人。不过我遇过几次小书虫(?)(其实好多舖头用木枱都有)无乜大碍服务:有礼貌,不过因餐厅间隔设计关系,可能要挥耐少少手食物:哗,完全系近期最爱之周日午餐,lunch set 十分丰富有沙律,鱼生,面豉汤同雪米糍。我食过:*咖哩吉列猪扒饭:咖哩味香浓,唔会太甜,猪扒算多,我会劲落七味粉因为我中意辣d*烧鸡扒饭:鸡皮香脆,日式烧汁好味*三文鱼片:有 d 人唔中意佢地拎黎已浸住鼓油,我ok,我仲要加鼓油。 不得不提我食过几次,都好新鲜,有几次仲特别肥美*饮品: 好似lunch set 加$8有饮品如冻咖啡等价钱:经济! 起码喺旺角黎讲,呢个价钱喺呢度食得饱,好味,有质素,服务态度几好,又坐得舒服,抵啦啩??当然会再去,lunch set 正都不得了。不过晚饭的话,佢个价钱你可有更多选择,晚市想食本地日本野,我迟d 再介绍平靓正的俾你。
服务:有礼貌,不过因餐厅间隔设计关系,可能要挥耐少少手
我食过:
*烧鸡扒饭:鸡皮香脆,日式烧汁好味
*饮品: 好似lunch set 加$8有饮品如冻咖啡等