2024-06-07
面都已经望落好正宗😍所以就试试佢!果然真系冇失望,无论食物同环境都好出色,呢个居酒屋已经变成我嘅一个新欢🧡 今次为大家介绍一下🙌🏻🙌🏻🙌🏻见佢餐牌款式非常之多,一口嗌咗唔少嘢食🤭🤭🐮一口寿喜和牛 ($78) 和牛入边夹住咗个蛋黄,可以单独咁样享受呢个小食,可以话系一个豪华嘅享受👍🏻呢个系我其中最钟意嘅一味⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🦐川海老唐扬($68)好少见到呢款小食,呢个作为餐前同𩠌就都好一流。小小嘅虾全部都炸到加上少少嘅好少见到呢款小食,呢个作为餐前同𩠌就都好一流。小小嘅虾全部都炸到加上少少嘅seasoning就好perfect 🤘🏻🍣特盛五品刺身($268)刺身都好有鲜味,食得出居酒屋,无论系刺身还是系熟食都用嘅材料都好新鲜🥗蟹籽野菜沙律($88)最简单嘅就系最美味,蟹籽沙律份量都唔细🍢七里香($62)师傅小心处理过嘅鸡pat pat,第一次食原来都好滋味🙈⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🍡紫苏鸡皮虾($68)呢个串烧需要好有技巧,将呢三款嘢食拼埋一齐食超级好味👌🏻🥚豚肉流心蛋($48) 都系串烧入边嚟嘅又系好贪心咁样用上两个材料造成嘅一款菜式✌🏻🍲九州牛肠锅物($168)呢款名菜系出自于九州,通常去到九州先有得食,
见佢餐牌款式非常之多,一口嗌咗唔少嘢食🤭🤭
🦐川海老唐扬($68)
🍣特盛五品刺身($268)
🥗蟹籽野菜沙律($88)
最简单嘅就系最美味,蟹籽沙律份量都唔细
🍲九州牛肠锅物($168)呢款名菜系出自于九州,通常去到九州先有得食,亦都好少见到香港嘅居酒屋有呢味菜。牛肠处理过之后加上同菜,食到嘅系日本九州嘅风味🇯🇵⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🍜柚子盐味叉烧拉面($88)主食方面亦都有拉面,柚子原味相对清新啲,虽然好饱但系啖啖汤想饮晒佢🤤
整体嚟讲呢间我会比一百分💯见到佢个餐牌仲有唔同嘅酒精类嘅饮品,一定会再访,呢间已经成为bookmarked嘅新hangout place🫶🏻