2023-06-01 1917 浏览
汉堡包系一样好邪恶既食物, 成日都想食但又因为佢既卡路里而郤步, 所以系好想食既时候都要拣过先食今次就拣左明明系屋企附近但一直未有机会试既添福汉堡本来谂住去到买完就有得食, 但去到先知原来无堂食, 只可以买外卖攞走系等既过程其实我都几"不满", 因为佢D 野食既味道真系香, 可能我又肚饿啦. 个晚我差唔多7点到落order 见到我前面都有五六张单排紧队, 等左15-20分钟我哋两份餐就搞好. 之后仲要行到番屋企先有得食, 成个过程真系好折磨 LOL不过呢个等待系值得既! 我点既系黑松露啡菇牛堡. 我打开包装见到个菇时其实我系有少少失望, 因为佢唔似出面个D 切碎左再炒香佢会有D汁咁, 而系原只菇夹落个包, 菇既表面又无汁比较干身, 我心谂咪会好似后期唔多掂既triple o 咁, 会系一块有青味半生熟既菇俾我呀.... 但系一咬落去, 哗, 原来系好熟, 佢好软身但又唔系冧到咬唔开个d, 系新鲜既啡菇先有既效果! 块牛肉本身都系软身多汁都好好味, 但我已经完全俾块菇既美味吸引左去! 超好味!! 成个餐先五十几六十蚊, 我觉得净系个包都值呢个价.跟餐既薯条系粗身个只, 热食好好味, 不过
今次就拣左明明系屋企附近但一直未有机会试既添福汉堡
跟餐既薯条系粗身个只, 热食好好味, 不过可能我哋又外卖加上食完个包先再食薯条, 就有D 变冧左. 但整体黎讲水准之下. 呢几个月我食左几次汉堡包, 贵过呢到都食左几次. 但SO FAR 呢间真系最好食!! 好食到连咁耐无写食评既我都要写一写纪录下!!
2023-05-21
等候时间
15 分钟 (外卖自取)
  • 黑松露啡菇牛堡