下站帖已经成为我心目中ge饮品店top 1👍🏻👍🏻第一次饮完即刻忍唔住叫埋屋企人第日再去一齐再去试多几只味🙈No.1 重磅烤珍珠奶茶最深得我心嘅绝对系重磅烤珍珠奶茶!!!!其实饮落就系乌龙珍珠奶茶d friend😂但要饮到啱口味嘅真系好难,难得佢地可以做到茶味同奶味balance👍🏻👍🏻(试左好多间个口感都系劲稀😢)No.2 花生厚醇奶尼个属于佢地黑糖珍珠系列所以系冇得拣甜度,本身就系花生口味嘅超级fans,所以尼个都真系冇得输,一入口已经充满香浓嘅花生味 !!!!(个人认为太极个只唔知系咪有芝麻所以分薄咗个味道,有少少两头唔到岸嘅感觉,味觉上唔够震撼)No.3 奶盖乌龙茶佢地嘅奶盖亦都系相当不错,香浓得尼带少少咸香,感觉上冇咁油腻,饮哂成杯都冇问题🙈(其实仲有试到奶盖铁观音,但茶味稍为不够浓,略为比乌龙茶失色)P.S. 由于我唔系黑糖ge超级fans,所以我系满足于珍珠ge味道,但黑糖fans就唔好咁太期望了😂😂另外值得一提佢尼个影相打卡位确实系几细心👍🏻
下站帖已经成为我心目中ge饮品店top 1👍🏻👍🏻
第一次饮完即刻忍唔住叫埋屋企人第日再去一齐再去试多几只味🙈