1K
2018-11-06 1082 浏览
巴黎铁塔反转再反转就听得多,今日终于在Mini Club见到真正的铁塔, 系室内都可以见到巴黎铁塔,真系何其壮观,哈哈。今日同朋友嚟到铜锣湾骆克道的“Mini Club”食个靓饭,打个卡开心一下先。我哋两个都系薯条痴,系餐厅上见到有薯条已经双眼发光,呢个芝士薯条,真心冇得输,香口美味,加上微咸的芝士及烟肉干令薯条更惹味,好食到停唔到口。仲有杯“What the Duck”好得意呀,一只胶鸭配上一个浴缸,再加上心形泡泡,单睇未饮都已经觉得很开心满足,饮落去有很重生果香,先嚟berry味,随后是菠萝的酸,之后有奇异果的味出来,味道很有层次。另一杯“Perfume of Rose” 是少女恩物,喜欢玫瑰玫瑰花我爱你的朋友,必选的饮品。味道方面, 清爽芳香, after taste 仲有玫瑰嘅香味,真令人好refresh。法国生蚝都系我同朋友最爱,今次仲做Crazy Special疯狂优惠, 梗系要叫番半打开心下啦~ 虽然法国生蚝不算太肥美,味道都好鲜甜,仲有海水味架。软壳蟹番茄意粉,意粉就比较一般,而软壳蟹就脆口,多蟹肉蟹膏,超正。至于香煎牛仔骨卖相不是太讨好,味道都很不错,肉质嫩滑。甜品方

至于香煎牛仔骨卖相不是太讨好,味道都很不错,肉质嫩滑。

甜品方面The Love of Eiffel 由巴黎铁塔盛装上台,爱甜的你又点可以错过,姊妹们打卡一流,而且甜品选择多,总有一款合你心意。
  • Perfume of Rose
  • The Love of Eiffel