2025-01-23 300 浏览
难得家姐放假同我去九龙城揾野食,原本想食打边炉但等好耐都无位,即刻转场是但揾咗间泰国菜试吓😂我哋叫咗柚子沙律🩷🩷🩷🩷🩷呢个沙律好够清新,佢啲柚子粒粒都好Juice,同埋佢捞埋酸酸甜甜辣辣既泰式沙律汁,好鬼开胃🤤佢仲有几只虾系入面,食落都好够爽同弹牙。马拉盏椰菜🩷🩷🩷🩷食落马拉盏,唔系太浓味淡咗少少,胜在份量够多同埋啲菜都好够绿新鲜👍🏻小食拼盘 🩷🩷🩷🩷我记得虾饼,细细地圆圈𠮶旧好似鱼饼同埋春卷呢3样都好食,有一嚿好似虾饼咁嘅形状深色啲,香茅味太重,我觉得唔好食😂其他三个都好食,同埋最紧要热辣辣👍🏻黎泰国舖头食嘢,梗系叫返杯芒果沙冰🩷🩷🩷呢杯沙冰饮落去,芒果味唔系太浓可能唔系当造既季节。有点儿失望,太淡味。整体嚟讲,我觉得不过不失。不过唔系经开附近可能就未必会去食。五个心心为最高分

我哋叫咗柚子沙律🩷🩷🩷🩷🩷

马拉盏椰菜🩷🩷🩷🩷

小食拼盘 🩷🩷🩷🩷

黎泰国舖头食嘢,梗系叫返杯芒果沙冰🩷🩷🩷

五个心心为最高分