2022-02-28
好多年前食过,行街,随便找地方食嘢,味道已唔记得,只记得员工态度超差,坐得好迫,好污糟,食完好似赶你走咁,之后无再去。去年年尾公司搬到尖沙咀,所以周围试食,疫情严重只想买外卖,好,比次机会佢。入去落单,收钱唔知系咪老板,好有礼貌,我问牛腩林唔林,佢话叫师傅俾啲林嘅你,我叫咗两份要分袋,佢都好乐意,仲细心问我要唔要辣椒油,并说其中一份单叫,无下午茶价但有九折,一碗牛腩云吞另外鱼蛋面跟餐,$88尖沙咀嚟讲算平。见到每个包装都系得一个盒,心谂冇分汤?返到公司打开,原来碗内有分隔,汤好够热,汤底好味,牛腩好林入味仲半肥瘦,好食抵赞。希望疫情过后不要故态复萌,如果能维持食物及服务水准就好啦,唔好谂住净系做游客生意唔自在,疫情期间餐饮业难做,希望你们努力守住及珍惜现在。希望疫情快过,生意兴隆。
希望疫情快过,生意兴隆。