2020-04-27
📍COOKIE DPT~中环 📍近排见到呢间嘅曲奇好hit🍪见人话呢个系Mr.fields嘅好味版,趁佢有pop-up store就即刻冲去试咗🤣好彩去到嘅时候系冇人排队,但系我想试嘅brownie filled cookie无哂🥺提提大家,pop-up store只系开到30/4!1️⃣Double Chocolate cookie $40曲奇个size都几大下,分两日食都得😂食落真系觉得几好味😋曲奇厚实,中间湿软chewy,有流心嘅效果🤤唔会成块淋哂,表层仲系脆嘅,好正!本身以为double chocolate会好甜,但系几surprise𠮶味道岩岩好🤩口感味道一流👍🏻有啲后悔净系买咗一块,因为食完饭太饱😭💡总括而言,虽然定价有啲贵,但系真系好好味!而且有好多特别嘅曲奇口味😋大家真系要把握时间去试吓👍🏻#hkhungryfoodie中环#hkhungryfoodie西式#hkhungryfoodie曲奇