2008-12-22
11月25日,为食双k拣左铜锣湾既风月堂食野~因为旺角 & 铜锣湾店都有颇高既评级, 而由下面街道望上去, 真系觉得好靓既关系, 就决定一试 ~行层楼梯上去, 第一个反应都系...咁, 因为讲紧果日系平日, 但都好多人等位, 好恐怖但一场黎到, 又冇理由唔食ge, 所以都一路倾计一路等等左都有45mins, 人都癫.....终于有得入去, 鬼死咁肚饿芝士菠菜鸡肉卷 - 因为第一道黎既菜, 我地2个又饿, 真系特别好味, 作为小食真的不错海鲜汤意粉 - 好惹味, d汤好好饮, 海鲜好多款, 正 !!烟三文鱼薄饼 - 味道比较普通, 可能开始饱香蕉苹果薄饼 - k1 : 个雪糕同个酥饼都好夹, 一冷一热, 感觉好好 k2 : 唔太好呢类甜品既我都觉得唔错 (虽然大家都好饱,但系都清晒个甜品)总括黎讲风月堂真的不错,价钱合理,食物份量适中,店内既装饰亦很吸引人,的确系1个食饭既好去处
但一场黎到, 又冇理由唔食ge, 所以都一路倾计一路等
烟三文鱼薄饼 - 味道比较普通, 可能开始饱
k2 : 唔太好呢类甜品既我都觉得唔错
(虽然大家都好饱,但系都清晒个甜品)
的确系1个食饭既好去处