2024-02-02 389 浏览
逛完迪士尼又玩又摄,肚仔终于喊交啦!我哋就行咗入一间餐厅,准备开餐!🍔第一击就系牛肉汉堡呀,牛肉饼好厚实,夹埋热辣辣嘅芝士,咬落去啲肉汁四溢,够晒juicy!又或者你钟意鱼类嘅话,鱼柳汉堡都唔会令你失望。嘅鱼柳大得惊喜,配埋好够味嘅沙律酱,嚟讲真,完全冇得顶!鱼肉鲜美,外皮香脆,啖啖肉感,一啖嗌过口仼脑正!讲笑啦,点可以唔讲吓薯条呢?薯条真系得㖞,金黄酥脆,啖啖香浓薯味,一口接一口,好难停手呢!😋汉堡卖相唔洋气,不过喺呢度食嘢,你又唔会期待咩米芝莲大菜嚟㗎;简单既组合,都够晒满足你个肚。正所谓「好食唔繁复」,我喺呢度既体验就系饱肚又开心。落肚之后,又有力气去玩云霄飞车喇!🎢总结,呢间快餐店讲求嘅唔只系食物质素,仲包括食客嘅整体体验。要我描述就系:简单、快捷,而且美味到令人微笑!下次同屋企大细去迪士尼,记得要考虑埋呢间餐厅喇!