2021-09-11 1074 浏览
前排朋友生日就book左Disney既staycation package同佢去玩下,晚餐系去返酒店嘅华特餐厅度食♥ 凯撒沙律配鸡胸肉🥗生菜配少少巴马火腿干好食😋 鸡胸肉都唔会好鞋♥ 蟹肉浓汤 蟹肉味好浓郁,但系偏咸,饮完好颈渴♥ 烤美国牛柳🥩超大块牛柳😂睇到已经觉得食唔晒,拣左五成熟但系似七成左右,肉质鲜嫩,略为部份位置筋较多比较难咬,汁拣左法式香草蛋汁都几夹但系有少少腻,配菜有芦笋番茄同埋炸茄子♥ 鲈鱼 有少少腥味但系可以接受,肉质都算滑嘅☺️配菜有青豆蓉😣😣😣唔钟意食青豆既表示😢😢 仲有莴笋件碟都好靓♥ 热朱古力上枱时觉得好靓😍饮落去唔算好龙嘅朱古力,奶味比较重不过我钟意🥰♡️ 牛柳同鱼都各有配薯蓉😂成餐都好滞,由朱古力到浓汤到牛都食到好滞好想饮番杯茶😂😂😂 但系味道同上碟系唔错 好满足🥰

♥ 凯撒沙律配鸡胸肉🥗
生菜配少少巴马火腿干好食😋 鸡胸肉都唔会好鞋

♥ 蟹肉浓汤
蟹肉味好浓郁,但系偏咸,饮完好颈渴

♥ 烤美国牛柳🥩

♥ 鲈鱼