2024-07-14 1067 浏览
又俾个门口装修骗左入去。入到去迫到喊,长型铺每一个角落都系枱,枱同枱中间系冇罅嘅。如果隔篱枱要出出入入,系要隔离嘅人去褪开自己张枱俾佢入去。我非常之不满呢啲咁挤迫嘅环境,因为你唔系快餐店,而系收中价嘅一间西餐厅/Cafe。我知道香港租贵,但系呢一度系太子嘅后街,其实真系唔使赚到咁尽。我地俾得呢个价钱,就系想舒舒服服倾吓偈,食到一啲唔使话好名贵但系几好食嘅嘢。首先,个明太子意粉到咗先,劲细碟,味道几好,但系完全唔够饱。之后等𠮶个散叫嘅all day Breakfast等咗超级耐,而且系唔好食嘅。除咗𠮶两旧蛋之外,其他嘅伴碟完全系接近食唔到落肚,散叫无餐$128+杯散叫咖啡+加一,咁就$200。仲要坐到咁迫,真系请我都唔再嚟!
又俾个门口装修骗左入去。

入到去迫到喊,长型铺每一个角落都系枱,枱同枱中间系冇罅嘅。

仲要坐到咁迫,真系请我都唔再嚟!