餐厅: 花斑茶社 (登打士街)
资讯:

2024-10-12 66 浏览
自问唔算台式饮品既狂热分子,但花斑茶社系我最喜欢既一间,每个月都忍唔住最少会叫一两杯,因为茶味够香,但唔会话太浓怕夜晚瞓唔到觉,珍珠口感适中,唔会太软太胶🥰不过多数喺淘大饮开既我,今日第一次试旺角分店,唔知系咪平时饮开热黑糖珍珠乌龙奶茶,今次叫左冻饮走冰,发现茶底好似冇平时咁香,定唔同分店品质会唔同呢?!🤔另外朋友叫左白桃乌龙,谂住衬白桃季尾饮多两杯😂但佢话今次已经有啲酸,可能要下年先再饮喇~自问唔算台式饮品既狂热分子,但花斑茶社系我最喜欢既一间,每个月都忍唔住会叫一两杯,因为茶味够香,但唔会话太浓怕夜晚瞓唔到觉,珍珠口感适中,唔会太软太胶🥰不过多数喺淘大饮开既我,今日第一次试旺角分店,唔知系咪平时饮开热饮,今次叫冻饮走冰,发现茶底好似冇平时咁香,定唔同分店品质会唔同呢?!🤔

黑糖珍珠乌龙奶茶
2024-10-11
5 分钟 (外卖自取)