2023-02-12
#旺角 @surprize.u @yukkuripuddinghk✈️这2年身边很多亲朋好友同事等相继移民, 已经记不清第几次陪朋友订散水饼! 所以近年食得太多散水饼, 总想自己送出的散水饼令人有深刻印象, 要有更多心思及惊喜, 除了外观亮丽, 味道更要好及健康! 咁又比朋友喺旺角中心近年增设的立食区, 揾到大人细佬都喜爱的星球蛋糕作散水饼用, 唔系一大个, 系迷你6cm版啊! 小小的一件独立包装! 店家标榜无添加, 仲可以网上落单, 全港都送货, 够晒方便! 🦄我们试味便先买了一个, 薄薄的朱古力外壳, 幻彩紫蓝色像星体一样, 以附送的木棍敲开内里满满的惊喜, 竟然收藏了一只独角兽蛋白霜, 还有像木糠布甸一样的蛋糕, 又甜又滑