Happy Friday ❤️同朋友疯狂一战🙈首战开张「幸福堂」😱新体验。现抄黑糖珍珠❣️ 现时火红IG 台式饮品,重系称第一,试试便知🤗🤗👉🏻全日集中系「手抄黑糖珍珠鲜奶」🤚🏻👉🏻排左1.5 个钟,癫了‼️买一送一,然后这么近那么远,排到我地突然停左😭😭😭一直望住佢抄🙈👉🏻拎上手的感觉只系想快点啜一啖呀❣️排到好口干😅👉🏻所有味道甜度不能修改,未捞时啜啖黑糖珍珠好重,果下都几甜,后尾再捞埋饮就岩岩好!👉🏻珍珠唔太多,但还可接受!因为毕竟一多,甜度就会多左,珍珠口感会一开始软绵绵,应该系岩岩热抄好,同奶撞埋一齐有小小冷暖交融感!👏🏻👏🏻👏🏻👉🏻呢点会比较特别,即系珍珠会形成两个口感‼️👉🏻之后d 冰会令到黑糖珍珠硬身左,珍珠就变得有咬口‼️👉🏻个人认为要排咁耐,就➡️性价比唔太高‼️但是日买一送一$15 杯就小小中和返!👉🏻个人仍是教偏爱「小茶堂」😙个人心目中性价比高之选❤️—�—�—正价:$30 (买一送一)幸福堂

👉🏻全日集中系「手抄黑糖珍珠鲜奶」🤚🏻
手抄黑糖珍珠鲜奶

👉🏻拎上手的感觉只系想快点啜一啖呀❣️排到好口干😅

👉🏻呢点会比较特别,即系珍珠会形成两个口感‼️
👉🏻之后d 冰会令到黑糖珍珠硬身左,珍珠就变得有咬口‼️
👉🏻个人仍是教偏爱「小茶堂」😙个人心目中性价比高之选❤️
—�—�—
正价:$30 (买一送一)
幸福堂