2014-10-16 420 浏览
一个好食既甜品系可以为星期五画上完美句号。今个星期五一行8人难得约到入坑口食饭,当然唔小得要去聪嫂揾榴梿猪啦!夜晚10点几8个人去,要排队都预咗,好彩都只系排3,4个字,比想像中快!入到去我地基本上都吾洗睇餐牌,落左7个榴梿水晶珠,1个龙眼椰果冰。甜品照旧好快就到,个个碗都好似岩岩洗完仲湿,另外仲痴住啲出单纸,不过who care?!榴梿猪一到,最重要系睇面头既榴梿肉多吾多,即使吾多,都要睇个份量正吾正常。点知今次见吾到啲肉,得啲珠同冰。我系度谂系咪多人嗌就会分薄左?定系觉得我冇黎食过?定系转左整法??7碗都咁,想点?友人话都唔系冇既,佢混埋入啲冰度姐,是但啦!望住出面企咁多人排队,大家都想食完快啲走,因为太迫,坐得又唔舒服,所以冇叫佢换。帮衬会继续帮衬既,但下次要食龙眼水晶珠,友人话好够味,又够料!重要平过兜冇肉既榴梿水晶珠!
一个好食既甜品系可以为星期五画上完美句号。
今个星期五一行8人难得约到入坑口食饭,
当然唔小得要去聪嫂揾榴梿猪啦!
榴梿水晶珠
题外话/补充资料: NONE
2014-10-03
$30 (宵夜)
  • 龙眼椰果冰