2011-02-27 8 浏览
一向去开同大厦嘅另外两间 Café,但咁啱一间全满,另一间被包场,只好去二十楼,楼下永远有姐姐话送小食𠮶间,即系 Pixel Café。入到去,感到好阔,无压迫感。因为我哋只有两个人,而 Sofa 位比人坐晒,只好坐四人枱。仲未坐低,望望啲櫈,张张都烂嘅!坐低一阵,已经送咗免费小食嚟,系薯条同咖哩角,唔错几好味。男友要嘅梳打,仲有鸡扒饭。啲汁好酸,我接受唔到。我要嘅朱古力,味道唔错。而吞拿鱼意粉,一上菜见到佢忍唔住皱眉,咁样嘅?咁似呕吐物嘅?而且闻落去嘅味道直情令人却步,味道亦麻麻。食物质素真系唔多得,所以要送小食补救?每张枱上都有一个星座机比你玩,但我哋玩完之后无出字条,系机件故障吗?Café 主题系摄影,但我觉得啲装修同主题唔太配合。唔会再嚟了,不过服务嘅哥哥个态度真系一流,要赞赞!

坐低一阵,已经送咗免费小食嚟,系薯条同咖哩角,唔错几好味。

男友要嘅梳打,仲有鸡扒饭。啲汁好酸,我接受唔到。
青苹果梳打
唔知咩咩鸡饭
楱子朱古力
吞拿鱼意粉
食物质素真系唔多得,所以要送小食补救?

Café 主题系摄影,但我觉得啲装修同主题唔太配合。

唔会再嚟了,不过服务嘅哥哥个态度真系一流,要赞赞!

2011-02-25