2020-12-06
旺角一向都有好多楼上Cafe,今次就拣左一间环境好舒服既餐厅同朋友倾下计😛呢度有个Set for two都几抵,可以任选一款小食、两款主食、两款甜品同埋两杯饮品,一于试下先😎-🌟Set for two $318 🎈蜜糖芥末鸡翼 6pcs有成六只鸡翼咁多,仲要只只都好肥美~鸡翼配上蜜糖芥末酱整体感觉挺好的😆-🎈白汁焗吞拿鱼螺丝粉即叫即整所以一黎到系热辣辣咁🤤白汁比较稀身,味道偏淡一点😳但吞拿鱼份量真系好多🤣🤣-🎈芝士白汁焗鸭胸意粉烟鸭胸味道刚好,而意粉软硬适中~-🎈提拉米苏&蓝莓芝士饼提拉米苏蛋糕略嫌差咁少少冧酒味😳不过蛋糕食落都好软绵,仲洒了朱古力粉在上面更添层次!而蓝莓芝士饼就不过不失咁~-🎈壹月 (+$28)壹月January其实系朱古力🍫、棉花糖同雪糕😝极度邪恶既野啊!!饮落口感好丰富同埋系超浓郁既朱古力~-🎈陆月 (+$28)陆月June系蓝莓同芝士奶盖🙆🏻♀️饮落好fresh,但整体略偏甜了一点🙈-🔸Cafe Fabulous📍旺角登打士街43H号登打士广场9楼
🌟Set for two $318
🎈蜜糖芥末鸡翼 6pcs
🎈白汁焗吞拿鱼螺丝粉
🎈芝士白汁焗鸭胸意粉
烟鸭胸味道刚好,而意粉软硬适中~
🎈提拉米苏&蓝莓芝士饼
🎈壹月 (+$28)
🎈陆月 (+$28)
🔸Cafe Fabulous
📍旺角登打士街43H号登打士广场9楼