2021-10-02
Cafe装饰好有家嘅感觉,老板娘都好亲切会鼓励你比心机食晒d野食唔好浪费🤣入面仲有好多board game比大家慢慢坐慢慢玩😍啱晒一班朋友上黎食饭消闲下🥰Set for two [$368]忌廉蘑菇汤蘑菇味好重,而且碗汤上嘅时候仲好热,饮落暖笠笠🥰蜜糖鸡翼拼芝士薯条🍟呢个份量真系唔讲笑😂剩系鸡翼都有成6只!薯条每条都好粗好大条!仲要好多!两个女仔食呢个小食已经饱到怀疑人生😆不过两样都好好味!鸡翼外面甜甜地,入面就肉汁丰富且肉质鲜嫩😋芝士同薯条有几夹唔使我讲啦🤤西班牙芝士焗海鲜意粉🍝上层舖满晒芝士劲邪恶😈一上菜就闻到劲香🤤而且佢嘅海鲜都好足料,绝对冇偷工减料!酱料都好多😋包保每一啖意粉都可以搭配埋酸酸嘅酱料一齐食💕蓝莓芝士蛋糕🍰好欣赏佢嘅芝士蛋糕软硬度适中🤤唔会话成个好软或者芝士太硬😍好好食!香蕉奶昔🍌香蕉甜度啱啱好,唔会过甜🥰士多啤梨沙冰🍓夏日热焫焫梗系要饮沙冰爽返下😋不过两杯野比较我个人比较香蕉奶昔多d😋
Set for two [$368]
忌廉蘑菇汤
蘑菇味好重,而且碗汤上嘅时候仲好热,饮落暖笠笠🥰
蜜糖鸡翼拼芝士薯条🍟
西班牙芝士焗海鲜意粉🍝
蓝莓芝士蛋糕🍰
香蕉奶昔🍌
香蕉甜度啱啱好,唔会过甜🥰
士多啤梨沙冰🍓